close
تبلیغات در اینترنت
زعفران ,از, نظر,طب, قدیم, ایران, گرم, و ,خشک, است

زعفران ,از, نظر,طب, قدیم, ایران, گرم, و ,خشک, است

زعفران,زعفران درجه یک,بهترین زعفران,بهترین زعفران جهان,بهترین زعفران ایران,بهترین ماسک زعفران,خرید زعفران,فروش زعفران,زعفران سرگل,زعفران پوشالی,زعفران دختر پیچ,زعفران سفید,زعفران گلپایگان,زعفران اعلا,زعفران با رنگ خوب,زعفران با بهترین بو,زعفران اصل,زعفرام مرغوب,زعفران فله,کشت زعفران,

زعفران از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است . مهمترین خاصیت زعفران که از قدیم الایام از آن استفاده یم شده است درمان افسردگی می باشد . این خاصیت مهم حتی در شعر شاعران ینز انعکاس یافته است . شاهد آن شعر خاقانی است که می گوید

نقشه سایت

خانه
خوراک

زعفران گلپایگان

زعفران سرگل درجه یک گلپایگان با بهترین کیفیت در کل کشور
قیمت : داخل سایت

عنوان محصول

توضیحات محصول
قیمت : ---- تومان

آمار

    آمار مطالب
    کل مطالب : 67 کل نظرات : 7 آمار کاربران
    افراد آنلاین : 2 آمار بازدید
    بازدید امروز : 55 بازدید دیروز : 68 بازدید هفته : 1,180 بازدید ماه : 2,027 بازدید سال : 14,854 بازدید کلی : 59,805 اطلاعات شما
    آی پی : 54.227.31.145 مرورگر : سیستم عامل : امروز : شنبه 24 آذر 1397

    آرشیو

    امکانات جانبی

    بهترین نرم افزارهای مبایل و کامپیوتر،پروژه،پایان نامه،مقاله وکتاب،کسب درآمد اینترنتی,کسب در امد از طریق بازار یابی,قیمت زعفران گلپایگان،فروش زعفران سرگل درجه یک,زعفران گلپایگان بهترین نوع زعفران در کشور,ذغال گلپایگان ,زغال گلپایگان

    درباره ما

    بهترینها را با ما تجربه کنید
    بهترین نرم افزارهای مبایل و کامپیوتر،پروژه،پایان نامه،مقاله وکتاب،کسب درآمد اینترنتی,کسب در امد از طریق بازار یابی,قیمت زعفران گلپایگان،فروش زعفران سرگل درجه یک,زعفران گلپایگان بهترین نوع زعفران در کشور,

    خواص زعفران

    خواص زعفران
     زعفران ، گياهی است چند ساله كه دارای پياز می باشد این پیاز دارای غلاف قهوه ای رنگی است. اين گياه در جنوب غربی آسيا، جنوب اسپانيا و جنوب اروپا روییده می شود. دارای ساقه و شش گلبرگ بنفش رنگ و 3 رشته كلاله قرمز رنگ می باشد. قسمت مورد استفاده گیاه زعفران کلاله نارنجی رنگ گل آن می باشد. كلاله زعفران حاوی چربی، املاح معدنی و موسيلاژ است تکثير زعفران منحصرا توسط غده زير زمينی بنه ( کورم ) متداول است. عطر و بوی زعفران به علت وجود اسانس بی رنگ تروپن دار و يك تركيب اكسيژن دار و همراه با سينئول به نام سافرانال می باشد. طعم زعفران مربوط به هيتروزيد تلخ پيكروكروسين است. رنگين بودن زعفران مربوط به وجود ماده ای به نام كروسين می باشد.

    خواص داروئی:

    زعفران از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است . مهمترین خاصیت زعفران که از قدیم الایام از آن استفاده یم شده است درمان افسردگی می باشد . این خاصیت مهم حتی در شعر شاعران ینز انعکاس یافته است . شاهد آن شعر خاقانی است که می گوید :

    گر کسی را زعفران شاید فزاید گو فزای 

     

     

                                            چون تو با غم خو گرفتی زعفران کس مخور 

     

     

     

    زعفران دارای بویی  قوی و طعم تلخ می باشد :

     

    1)خوردن چای زعفران باعث هضم غذا می شود 

     

    2)اثر مسکن درد درد 

     

    3) قاعده آور است .

     

    4)باعث تحریک اعصاب می شود 

     

    5)زعفران خون سازاست و گردش خون را آسان می سازد

     

    6)مصرف زعفران خونریزیهای بعد از زایمان را از بین می برد .

     

    7)قوای جنسی را تقویت می کند

     

    8)کبد را تصفیه وقوی می سازد 

     

    9)سرفه را رفع و اثر مفید روی درمان برونشیت درد 

     

    10)کلیه و مثانه را پاک می کند 

     

    11)آرام بخش و خواب آرو است 

     

    12)زعفران ضد تشنج است 

     

    13)گاز معده را برطرف می کند 

     

    14)ادرار آور است 

     

    15)و اگر بالاخره می خواهید همیشه شاد و خندان باشید زعفران بخورید 

     

    16)فرمول قدیمی زعفران برای تنظیم عادت ماهیانه خانم ها و بازکردن قاعدگی سال هاست که بکار می رود و اثر بسیار مفیدی دارد 

     

     

     

    تارتارات آهن و پتاسیم                  0/5 گرم 

     

     

    گرد زعفران                                 0/5 گرم 

     

     

    پودر درچین                                2 گرم 

     

     

    از این مخلوط چهار بار در روز استفاده کنید .

     
    زعفران ماده غذایی با ارزشی است که به مقدار کم از گیاه زعفران بدست می آید در واقع از هر 100 تا 200 هزار گیاه زعفران، حدود 5 كيلوگرم گل زعفران بدست می آيد كه وزن 5 کیلوگرم زعفران تازه بعد از خشك شدن به يك كيلوگرم می رسد.
     
     
     
    ارزش غذایی زعفران
     
    زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب كاهش چربی و كلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پيشگيری كننده از بيماريهای قلبی و سرطان، تقويت کننده حافظه و كاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بيماريهاي پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، يرقان، پيش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شكم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود.
     
     
    زعفران به هضم غذا کمک می کند و تقویت کننده معده می باشد و به عنوان مسکن بویژه در دردهای لثه کاربرد دارد.
     
     
     
    زعفران گیاه ضد افسردگی
     
    مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است. بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یك فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود. زعفران افزایش دهنده تمرکز حواس است و در پیشگیری از آلزایمر و پارکیسون موثر می باشد زعفران در درمان دردهای عصبی و کم خوابی موثر می باشد.
     
     
     
     
    زعفران عامل پیشگیری از کاهش دید در سالخوردگی
     
    بر اساس تحقیقات مرکز دانشگاهی ایتالیا زعفران در تنظیم کارکرد سلولهای بینایی موثر است و سلولهای بینایی را در مقابل آسیبها محافظت می کند و از پیشرفت بیماریهای چشم جلوگیری می کند و موجب احیای سلولهای آسیب دیده چشم می شود. زعفران در درمان اختلالات لکه زرد شبکیه که در سنین سالخوردگی ایجاد می شود موثر است. مصرف زعفران در رژیم غذایی از پیشرفت بیماریهای ژنتیک چشم جلوگیری می کند و به همین علت مصرف متعادل آن به سالخوردگان و افراد مبتلا به بیماری های چشم توصیه می شود.
     
     
     
    خواص ضد سرطانی زعفران
     
    زعفران خواص ضد سرطاني دارا می باشد و به عنوان يك داروي ضد تومور و جمع كننده راديكالهاي آزاد عمل مي‌كند. بر اساس تحقیقات پزشکی ثابت شده است که مواد آنتی اكسیدان موجود در زعفران خواص ضد سرطانی دارا می باشند. بر اساس نتایج این بررسی بنظر می رسد که استفاده از زعفران، از بروز توالی های ژنی سرطان زا جلوگیری می كند و در ترمیم مولكول های دی ان ای آسیب دیده تاثیر بسزایی دارد.
     
     
     
    مضررات مصرف بی رويه زعفران:
     
    مصرف بی رويه زعفران مضر می باشد و باعث استفراغ، كاهش ضربان قلب، خون ريزي از بيني، خون ریزی از پلك ها و لب و موجب سر گيجه، بي حالي، زردي پوست و عوارض خطرناك ديگر می شود که این عواقب حتی می تواند منجر به مرگ شود.
     
     
     
    زعفران عامل سقط جنین و یا برطرف کننده سخت زایی :
    رقیه و سحر کامران سامانی در پژوهش خود با موضوع درمان سخت زائی با مصرف زعفران در همایش زعفران داروی گیاهی هزاره سوم ارائه شد، نشان دادند که خوردن زعفران در زمان حاملگی، شخص را برای زایمان آسان آماده می کند. بر طبق پژوهش آنان مصرف زعفران در دوران بحرانی بارداری یعنی سه ماه اول که دوران تشکیل اندام‌ها ست می‌تواند به جنین صدماتی وارد نماید. مصرف زعفران در سه ماه اول حاملگی باعث افزایش هورمون پروستاگلاندین در رحم شده و اثرتحریکی مستقیم روی عضلات صاف رحم دارد و در نتیجه احتمال سقط جنین را به همراه دارد اما مصرف متعادل آن پس از سه ماه اول دوران بارداری مفید است و مادر را برای زایمان آسان آماده می کند. زعفران موجب خاصیت ارتجاعی در نسوج رحم می گردد و زایمان را آسانتر می سازد.
     
    زعفرانی که پس از سه ماه اول حاملگی مصرف شده است تاثیر خود را چند ساعت قبل از زایمان با شروع شدن درد و با دریافت عصبی گیرنده های درد و تولید هورمون پروستا گلاندین که درهنگام وضع حمل باعث انقباض ماهیچه های دیواره رحم می‌شوند و اثرتحریکی مستقیم روی عضلات صاف رحم و اثر شل کنندگی سرویکس دارد می‌ گذارد بنابراین با مصرف صحیح زعفران میزان پروستا گلاندین در رحم در زمان تولد نوزاد را افزایش داد و از سخت زائی جلوگیری کرد.
     
     
     
    مقدار مناسب و مجاز مصرف زعفران در ماه:
     
    مصرف سه گرم زعفران برای هر نفر در ماه بسیار سالم و سودمند می باشد و مصرف بیش از 5 گرم آن برای هر نفر در ماه مضر می باشد. اما مصرف 5 گرم زعفران در يك وعده غذائی می تواند منجر به مرگ انسان گردد.
     
     
     
    نگهداری از زعفران:
     
    زعفران را بايد دور از نور و رطوبت نگهداری کرد زعفران را درظروف شيشه اي يا فلزي دربسته نگهداري نمایید. توجه داشته باشید اسانس زعفران قابل تبخير شدن است، بنابر این درب ظرف زعفران را ببندید درصورت باز ماندن درب ظرف زعفران اثرات داروئی و کیفیت آن كاهش می یابد.
     
     
     
    مصارف زعفران :
     
    زعفران به مواد غذایی عطر و رنگ مخصوص می دهد و به همین جهت از زعفران در صنايع غذایی مانند سوسیس سازی، در شيرينی سازی مانند تهیه پودرهای کیک، در داروسازی مانند داروهای ضد افسردگی، در نساجی مانند رنگ کردن پارچه های ابریشمی، در تولید مشروبات الکلی و غیر الکلی بعنوان طعم دهنده طبیعی و در صنايع لبنی و غیره استفاده می شود.
     

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتیرفرش کد امنیتی

    تبلیغات

    Rozblog.com رز بلاگ - متفاوت ترين سرويس سایت ساز

    نظرسنجي

    به نظر شما یک نرم افزار تست کنکور تا چه حدی میتواند به شما کمک کند در یاد گیری










    ورود کاربران

    نام کاربری :
    رمز عبور :

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

    عضويت سريع

    نام کاربری :
    رمز عبور :
    تکرار رمز :
    ایمیل :
    نام اصلی :
    کد امنیتی : * کد امنیتیبارگزاری مجدد